Pfl.jpg

Дата на публикация: 06.07.2022 година

Намираме се в навечерието на избора на ръководство на една от най-важните структури в българския футбол – Българска професионална футболна лига (БПФЛ), която в последните 12 години беше напълно обезличена и изпразнена от съдържание. 

Прочети повече

EASM-partnership.jpg

Дата на публикация: 25.05.2022 година

Фондация „Център за стратегическо развитие на спорта“ и Европейската асоциация по спортен мениджмънт (ЕАСМ) подписаха 4-годишен меморандум за сътрудничество, който цели да подобри управление в българския спорт. 

Прочети повече

sofiacup-kids1.jpg

Дата на публикация: 19.05.2022 година

Минимум 3500 лв. на година са разходите на семейство, чието дете тренира футбол в България. Това става ясно от изследването на фондация „Център за стратегическо развитие на спорта“, което бе публикувано на 18 май тази година.

Прочети повече

IMG_0412.JPG

Дата на публикация: 10.03.2022 година

Съучредителят на фондация „Център за стратегическо развитие на спорта“ Павел Колев беше гост в последното издание на „Спортна среща“, спортното предаване на радио „София“, водено от популярния журналист Камен Алипиев. Бившият зам. изпълнителен директор на БФС сподели мнението си за котерийните борби в българския футбол и предостави предварителни резултати от националното представително изследване на детско-юношеския футбол в страната, направено от нашата организация.

Прочети повече

PIN_2973.jpg

Дата на публикация: 03.03.2022 година

Председaтелят на Център за стратегическо развитие на спорта д-р Виктор Кирков гостува в студиото на "Смарт час" по Bloomberg TV Bulgaria. С водещата Живка Попатанасова той разговаря за социалната роля и достъпа до спорт на българските деца.

Прочети повече

  • 1
  • 2

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Нашата философия

"Определянето на целите е отправна точка за всички постижения!"